donderdag 16 oktober 2014

TIOS-weekend 2011

Zaterdag 5 & zondag 6 november, het was weer een succes. De zaterdag vol met activiteiten waar je rug bezweet van kreeg. Luchtbuksschieten, skelterrace, estafette, sterrenloop en bal-vang-net-dennis-sloot-spel waren de dagspelletjes. s'Avonds na de heerlijke pannekoeken van Janneke, hebben we het vermoeiende maar leuke Apenkooi spel gespeelt. Met als afsluiter een potje trefbal.

De jeugdleden gingen moe en voldaan naar hun bed. De senioren bleven nog even waken over de jeugdleden, en gingen uiteindelijk ook naar hun slaapmatten. De volgende ochtend waren de jeugdleden al weer vroeg op pad door de broekstreek, geleid door onze voorzitter Kees.

Bij terugkomst stond een heerlijk ontbijt van Peter klaar. De warme croissantjes en kaiserbroodjes gaven een stevige bodem voor het toernooi, gespeeld met dubbels van een jong jeugdlid en een ouder jeugdlid (senior). Onderbroken door een lekkere snack en daarna de finales.

1sten waren Melissa & Danielle, 2den Janine & Arnold en 3den waren Janiek & Kilian. Deze kregen een beker, en iedereen kreeg een mooi Tios '66 glas. De organisatie willen alle vrijwilligers en jeugdleden bedanken voor het geslaagde weekend, de organisatie kijkt uit naar volgend jaar.