donderdag 16 oktober 2014

Slecht weekend voor de jeugd van Tios'66

Zaterdag jl. moesten de beide jeugdteams van ttv Tios’66 spelen tegen de treffers uit Klazienaveen. 

Het eerste team met de vaste spelers Melissa en Ferona de Koning en Janine Grootjans in de gelederen begonnen vol goede moet aan de wedstrijd die veel betekende voor het kampioenschap. De treffers stonden voor aanvang van de wedstrijd 5 punten voor op Tios’66. Na de eerste partij die nipt door Melissa werd verloren moest Janine haar eerste wedstrijd ze wist deze wedstrijd in een spannende 5 setter te winnen daarna was de beurt aan Ferona die ook haar eerste wedstrijd winnend met 3-0 afsloot. Ook het dubbel met Janine en Melissa werd gewonnen. Na de dubbel moest Janine tegen Frank Post, Frank had tot op dat moment nog wedstrijd verloren in de competitie. Janine verloor deze partij in de 5de set met 11-13 wat de stand van3-2 op het scorebord bracht. De laatste wedstrijden van Ferona en Melissa gingen ook verloren Janine won haar laatste wedstrijd wat een eindstand van 4-6 betekende. Hierdoor lijkt het kampioenschap niet meer haalbaar. 

Tios ’66 2, met Denise Dolfing, Renee Woering en Giliam Hazeleger verloren al hun partijen voor het dubbel. Na het dubbel zag alleen Denise kans om een partij te winnen. Renee en Giliam hebben gestreden voor wat ze waard waren en lieten ook goed tafeltennis zien maar dat was helaas niet genoeg om een wedstrijd te kunnen winnen. 

Nadat de jeugd klaar waren met hun wedstrijden trad het eerste senioren team aan tegen Argus in de tafeltennis Arena in Balinge. Deze wedstrijd werd vrij eenvoudig gewonnen met 8-2. Door dit resultaat staat tios’66 als promovendus boven aan in de 3de noordelijke divisie. Peter, Janneke en Henk spelen erg constant en pakken met goed spel en inzicht hun punten. 

De volgende thuiswedstrijd is op 12 april as. De zaal van ’t Broekhoes is open vanaf 14:30 uur de toegang is gratis.