donderdag 16 oktober 2014

Jeugd Tios 1 doet goede zaken

Zaterdag j.l. traden de dames van het eerste jeugd team van Tios’66 aan tegen Assen 2. Tot en met de dubbel werden alle partijen overtuigend gewonnen. 
Het dubbelspel tussen Melissa de Koning en Janine Grootjans loopt de laatste weken erg goed de dames maken goed gebruik van elkaars sterke slagen. De eerste wedstrijd na het dubbel werden door zowel Melissa als Janine verloren. Ferona daarin tegen zorgde toch wel voor een verassing door Martijn Akkerman te verslaan. Janine en Melissa wonnen hun laatste enkel partijen de laatste enkel partij werd door Ferona na een zeer spannende strijd helaas verloren. 

Tios 2 moest tegen het 5de jeugdteam van Appelscha spelen. Van te voren was al bekend dat dit geen gemakkelijke opgave zou worden gezien de stand op de ranglijst. Giliam Hazeleger, Maarten Agema en Reinout Dolfing waren tot op het bot gemotiveerd om van dit team te winnen. Helaas wisten alleen Maarten en Reinout een enkel partij te winnen. De uitslag werd hierdoor 8-2 in het voordeel van Appelscha. 

Beide teams spelen zaterdag 5 april vanaf 14:30 uur thuis. Het eerste speelt dan tegen De treffers uit Klazienaveen, dit team staat 5 punten boven hun als eerste. Ook het tweede speelt tegen de treffers. Aansluitend speelt het eerste senioren team tegen Argus.