donderdag 16 oktober 2014

Moeizaam weekend jeugd Tios’66

Zaterdag jl stond er weer een competitiewedstrijd voor de jeugdspelers van de tafeltennisvereniging Tios’66 uit Balinge op het progamma.

Het eerste jeugdteam moest met Ferona en Melissa de Koning en Janine Grootjans aantreden tegen een team van Argus uit Harkstede in de tweede klasse. De wedstrijden waren erg spannend en mooi om naar te kijken. Helaas wisten alleen Melissa en Janine een wedstrijd te winnen waardoor de stand aan het einde van de wedstrijd op 8-2 voor de groningers op het scorebord stond. Volgende week 4 oktober spelen ze een uitwedstrijd tegen De treffers uit Klazienaveen.


Het tweede jeugdteam van TTV Tios’66 moest aantreden in en tegen Actief Eelde.
Ook hier waren er weer hele mooie wedstrijden te zien. Reinout Dolfing wist al z’n partijen te winnen. Renee Woering en Giliam Hazeleger wisten alle 2 met erg goed spel een wedstrijd te winnen helaas konden ze in de overige 2 partijen geen winstpunt uit het vuurslepen. 

Volgende week spelen deze toppers weer een uitwedstrijd in Coevorden, over 2 weken spelen beide teams weer een thuiswedstrijd in de tafeltennis arena in Balinge. De zaal is vanaf 15:00 uur open en de toegang is gratis.