donderdag 16 oktober 2014

Maarten Agema op dreef!

Maarten Agema op dreef. Zaterdag jl traden beide jeugdteams van tios 66 aan tegen de treffers uit Klazienaveen. 

Tios 1 met invaller Janiek Dolfing in de gelederen speelden 5-5 gelijk. Janiek en Ferona de Koning wonnen allebei 1 van de 3 enkel spelen Janine Grootjans won 2 van haar 3 partijen. Ferona en Janine wonnen samen het dubbel. 

Team 2 met Giliam Hazeleger, Reinout Dolfing en Maarten Agema speelden alle drie erg goed. Maarten mocht als eerste beginnen en won, na er vele keren dichtbij gezeten te hebben, z’n eerste wedstrijd van het seizoen dit gaf de burger moed want voor het dubbel wisten ze alle drie hun partij te winnen. Helaas ging het dubbel, Maarten en Reinout, na een spannende 5 setter verloren. Na de dubbel was het wederom Maarten die het eerste punt wist te behalen. Ook Reinout wist zijn partij na het dubbel winnend af te sluiten. Giliam moest in zijn overige enkel spelen zijn meerdere erkennen, na 2 uitermate spannende partijen, in de gastheren van de treffers. Zouden Maarten en Reinout alle twee hun 3 enkel partijen winnen? Als eerste was het de beurt aan Reinout om zijn percentage op 100% te houden. Dit lukte in een goed gewonnen partij met 3-0. Daarna was het de beurt aan Maarten. Na de eerste set winnend af te sluiten werd het toch spannend maar ook de tweede wist hij winnend af te sluiten met 10-12 nu de derde er nog achter aan en de 7-3 overwinning was een feit. Gelukkig lukte dit en hij won overtuigend de derde set met 8-11. De meeste punten gingen weer mee naar Balinge. 

Op 8 maart as is de eerst volgende wedstrijd weer Tios 1 speelt dan in en tegen Vries Tios 2 speelt dan weer tegen een team van de Treffers ditmaal tegen team 7. Janine Grootjans doet zaterdag 22 februari mee met een ranglijst toernooi in Nijmegen. Waar ze gaat proberen om haar B licentie te bemachtigen.