donderdag 16 oktober 2014

Beide teams van de jeugd Tios’66 delen de punten

Tios 1 trad aan tegen Tornado ‘65 uit Valthe. Melissa en Ferona de Koning en Janine Grootjans begonnen de wedstrijd met wisselende resultaten. Zowel Ferona als Melissa verloren hun eerste partij nipt. 
Ook de dubbel met Melissa en Janine werd nipt verloren. Stand tot op dat moment 1-3. De dames zagen de dubbelpartij de zwakke punten van de tegenstander en gingen erg goed tafeltennissen. De eerste 4 partijen na de dubbel werden dan ook met overmacht gewonnen. De laatste wedstrijden van Janine en Ferona werden jammer genoeg verloren hierdoor werd het 5-5. 

Tios 2 met Renee Woering, Denise Dolfing en Maarten Agema moesten hun strijd leveren tegen Emmen. Na een slechte start van Renee en Denise was het de derde partij voor de dubbel aan Maarten om het tij te keren. Hij won zijn eerste partij dan ook dik verdient. Ook het dubbel met Denise en Maarten in de opstelling werd verdient gewonnen. Na het dubbel waren de resultaten wisselvallig. Renee kwam nog net iets te kort om haar wedstrijden te winnen. Denise speelde na het dubbel ook wisselvallig en won nog 1 wedstrijd. Maarten werd de speler van de wedstrijd door alle 3 zijn enkel partijen te winnen. Hierdoor werd ook hier de eindstand 5-5. 

Aansluitend moest het eerste senioren team aan de bak tegen GTTC uit Grunn. Na hun promotie van vorig seizoen laten ze nu hun kunsten zien in de 2de noordelijke divisie. Henk Dolfing, Janneke Oosting en Peter Baten proberen hun enthousiasme over te brengen op de jeugd dmv hun thuiswedstrijden aansluitend op de jeugd wedstrijden te spelen hierdoor kan de jeugd er veel van leren. GTTC werd met 2 punten weer naar Grunn gestuurd. Henk en Peter wonnen alle enkelspelen. Peter en Janneke wisten het dubbel ook te winnen. Janneke won 1 van haar 3 enkel spelen. Hierdoor kwam de eindstand op 8-2.

Het ziet er naar uit dat het eerste team zich zal handhaven in de noordelijke 2de divisie. De eerst volgende thuiswedstrijden van de jeugd en het 1ste senioren team is op 5 april. De zaal is open vanaf 14:30 uur