donderdag 16 oktober 2014

Open Drentse Kampioenschappen 2014

Tios’66 goed vertegenwoordigd tijdens een sterk deelnemers veld in Assen tijdens de open Drentse Kampioenschappen tafeltennis. Afgelopen zondag werd in Assen het jaarlijkse toernooi om de Drentse cup weer gehouden. Het leek er lange tijd op dat dit toernooi geen doorgang zou krijgen ivm strengere regels van afdelings bestuur van de nttb Noord. 4 verenigingen in de afdeling; ttv. Assen, ttv Dedemsvaart, De treffers Klazienaveen en ttv Tios’66 uit Balinge hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken omdat het zonde zou zijn om dit toernooi geen doorgang te laten vinden voor met name de jeugd. 

Van ttv Tios’66 namen de volgende spelers en speelsters deel aan dit sterk bezette toernooi van maar liefst 80 deelnemers; Linda Joling, Renee Woering, Denise Dolfing, Maarten Agema, Roan Schneider, Sander Otten, Kilian Jantz, Brenna Hazeleger, Reinout Dolfing, Naomi Schneider, Melissa de Koning, Pauline de Ronde, Janine Grootjans, Giliam Hazeleger en Ferona de Koning. Sander Otten werd bij de beginners 2de in de troostronde en Paulien de Ronde werd in dezelfde poule 1ste . Janine Grootjans werd bij de meisjes pupillen ongeslagen Drents kampioen. De overige deelnemers van Tios’66 hebben allemaal gestreden voor wat ze waard waren maar verloren allemaal nipt hun partijen. 

Al met al kan iedereen met een voldaan gevoel terug kijken op een erg sportief en goed verlopen toernooi met mooi en goed tafeltennis.