donderdag 16 oktober 2014

Seizoenstart Jeugd Najaar 2014

Goede seizoensstart Jeugd TTV Tios’66 uit Balinge. Zaterdag jl speelden beide teams van TTV Tios’66 uit Balinge hun eerste wedstrijd van de najaarscompetitie.

Het eerste team speelde in en tegen TTV Appelscha. Janiek Dolfing, Ferona de Koning en Janine Grootjans wonnen tot het dubbel al hun enkel partijen. Janine en Janiek verloren in een spannende 4 setter het dubbel. Na het dubbel speelden Ferona en Janiek voor wat ze waard waren maar kwamen net wat tekort om hun partijen in winst om te zetten. Janine wist al haar partijen met 3-0 te winnen. Waardoor de uitslag 5-5 werd.

Het tweede jeugdteam speelde hun eerste wedstrijd in de tafeltennistempel van Midden-Drenthe, het Broekhoes in Balinge, tegen De treffers uit Klazienaveen. Denise Dolfing, Gilliam Hazeleger en Reinout Dolfing waren goed op dreef maar kwamen na het dubbel pas echt goed op dreef. Voor de dubbel partij wist alleen Giliam zijn partij te winnen. Hij won ook het dubbel samen met Reinout. Na het dubbel verloor de familie Dolfing geen partij meer. Giliam speelde mooie partijen maar verloor ze alle twee nipt. Door het goede spel van de tios jeugd eindigde deze wedstrijd in een 6-4 overwinning. De meeste punten bleven dus in de tafeltennistempel.

Volgende week staat de tweede wedstrijd op het progamma. Beide teams spelen dan thuis in Balinge het eerste tegen TTV Assen het tweede speelt tegen Hou tafel uit Coevorden. 

Vanaf 15:00 uur bent U allen van harte welkom in de tafeltennistempel van Midden- Drenthe om de jeugdigen aan te moedigen. Wilt U zelf ook eens een balletje slaan kom dan gerust eens langs op de vrijdagavond vanaf 18:15 uur bent U van harte welkom.