zondag 23 november 2014

Tios doet goede zaken!!

Zaterdag 22-11 jl. stond de thuis wedstrijd tegen de treffers uit Klazienaveen op het programma voor het eerste senioren team van TTV Tios’66 op het programma.
Henk Dolfing en Robert Jansen wisten alle enkel partijen te winnen ook wisten ze het dubbelspel winnend af te sluiten. Peter Baten moest helaas 1 wedstrijd afstaan aan de treffers waardoor de uitslag 9-1  werd voor Tios’66.

Ook beide jeugdteams moesten een thuiswedstrijd spelen. Het eerste jeugdteam moest aantreden, evenals de senioren, tegen de treffers uit Klazienaveen. Helaas wist alleen Janine Grootjans 1 wedstrijd te winnen. Waardoor de einduitslag 1-9 voor de bezoekers uit Klazienaveen werd. Het tweede trad aan tegen Hou tafel uit Coevoerden. Ook hier werd het 9-1 maar wisten de toppers, Reinout Dolfing, Giliam Hazeleger en Maarten Agema de meeste punten in Balinge te houden. Met name Giliam speelde erg goed en won dan ook zn enkelpartijen.

Volgende week staat voor het eerste jeugd team de laatste competitiewedstrijd tegen TTV Vinkhuizen uit Groningen op het programma, het tweede jeugdteam speelt uit tegen Reflex uit Hoogeveen. Het vlaggenschip speelt de laatste wedstrijd uit tegen Midstars uit Middelstum.