maandag 10 november 2014

Een zege voor Senioren 1!!!

Eerste team van Tios’66 wint in Balinge.

Zaterdag jl. trad het eerste team van TTV Tios’66 aan tegen Dttc uit Appingedam.
Henk Dolfing, Robert Jansen en Peter Baten speelden erg goed en mooi tafeltennis.
Henk Dolfing wist al zn enkel partijen te winnen. Peter Baten Robert Jansen moesten allebei helaas 1 wedstrijd aan de gasten uit Appingedam laten. Het dubbel werd door de spelers uit Balinge, Peter en Henk overtuigend gewonnen met 3-1.

De 2 jeugdteams van Tios’66 wisten helaas niet te winnen. Het eerste team speelde erg goed tegen de bezoekers uit Harkstede, Argus. Melissa de Koning was erg goed op dreef en wist 2 van de 3 enkel partijen te winnen. Janine Grootjans won er 1 en samen wonnen ze het dubbel. Ferona de Koning kwam net iets te kort om haar partijen winnend af te sluiten. Het tweede speelde tegen actief uit Eelde. Maarten Agema was hier duidelijk de sterkste van het team en won 2 wedstrijden, Denise Dolfing won er 1. Renee Woering speelde erg goed maar had het geluk niet aan haar zijde.

Volgende week zaterdag speelt het eerste jeugdteam tegen Appelscha waar spelers uit Smilde spelen. Dit wordt dus een echte midden- Drenthe derby. Het eerste senioren team speelt tegen Bergum. Aanvang van de wedstrijden is om 15:00 uur.