woensdag 5 november 2014

Het seizoen is weer halverwege!!

De competities zijn zo’n beetje op de helft. De kaarten zijn nog niet geschud maar er zijn toch al duidelijke aftekeningen in de poules.

Bij de jeugd staat het eerste team op een 5e plaats. In deze poule staat het allemaal vrij dicht bij elkaar.
Janine wint hier de meeste partijen. Ferona, Melissa en Janiek doen niet veel voor elkaar onder en scoren regelmatig een winstpartij.
Het tweede jeugdteam staat op een 3e plaats. Denise en Maarten zijn hier degene met de meeste winstpartijen. Ze hebben slechts 1 partij verloren. En dan altijd maar zeggen ”ik kan er niks van”. Renée,  Maarten, Reinout en Giliam doen goed hun best en zorgen voor de rest van de punten.
Alles winnen is bijna niet mogelijk. Er is altijd wel iemand die je goed partij geeft en misschien wel beter is.  Soms denk je wel eens, ik stop er mee, het wordt niks.  Tja, tafeltennis is nu eenmaal een van de moeilijkste sporten. Je moet alles zelf doen, je kunt in een partij niemand de schuld geven als er verloren wordt. Het positieve is; als je gewonnen hebt, HEB JIJ GEWONNEN.

Bij de senioren gaat het ook redelijk goed, al staat team 2 wel onderaan, ze zijn gepromoveerd en nog niet echt gewend aan de 2e klasse. Tevens denk ik  dat het ook komt doordat Erik weer meespeelt en zoveel indruk maakt. Hij wint wel de meeste partijen. Onze 100% speler van de 3e klasse, Peter, heeft het toch ook wel heel moeilijk om wat te winnen. Hij zet zich 100% in dat nog wel. Doodvermoeid wordt hij weer thuis afgeleverd na een competitie avond. Kees pakt ook (weer) zijn partijtjes. Ook hij had het moeilijk met dit niveau. Arnold herstellende van een hartoperatie kan het conditioneel nog niet helemaal bijsloffen.

Het eerste team staat 3e een knappe prestatie. Henk heeft slechts 1 verloren.  De eerste partij in de competitie , overtraind denk ik. Janneke, Peter en Robert(jeugd speler van Emmen) zorgen voor de rest van de punten en gezelligheid.

Team 3 staat 3 in klasse 3 Harmen heeft tot op dit moment het meeste gescoord al komt Aartjan ook op stoom. Kilian begint zich ook steeds meer thuis te voelen bij de senioren en begint ook zijn partijtjes te winnen. Alfred had wat langer nodig om van de 100% verlies af te komen. Maar ook dit is gelukt en hoe.

Team 4 staat ook op een derde plaats Hendrik is goed op dreef, wint BIJNA alles. Jans doet ook goed mee.
Jordy wint ook zijn partijtjes overtuigend. Gezond brood eten doet wel wat met je. Ja en dan Harm, eindelijk weer de rubbers waar hij vroeger mee begonnen is, nopjes. Eigenlijk verboden bij Tios. We hebben voor Harm een uitzondering gemaakt en waarachtig hij wint ook zijn partijtjes.

Team 5 staat 4. Jansje staat hier het hoogste met de score. Dennis en Sylvia doen niet veel voor haar onder. Richard ?????  te druk in de eerpels is de reden.

Wil je een wedstrijd van het eerste team van de senioren bijwonen? Dan kan dat op de zaterdagmiddag vanaf 18.00h. Ze spelen als de jeugdteams uitgespeeld zijn

Er is nu ook een  TIOS-app. Ga naar de store     installeer de app.  SOCIE. Als je dit hebt gedaan,  zoek je op Tios. Die klik je aan. De volgende keren kom je gelijk op de site. Er staat handige informatie op het startscherm.

We trainen nog steeds op de vrijdag avond  jeugd vanaf 18.15h. senioren vanaf 20.30h
Wil je meer weten en leuke foto’s zien?  www.tios66.nl  een levendige site.