maandag 3 november 2014

Zwaar weekend voor Senioren Team 1

Vlaggenschip Tios’66 laat steek vallen in Dokkum

Het eerste senioren team van tios’66 verliest de competitiewedstrijd in en tegen Dokkum. Janneke Oosting en Henk Dolfing wisten allebei 1 partij te winnen de overige partijen werden slechts nipt verloren. Peter Baten had duidelijk zijn dag niet en verloor al zijn enkel partijen. Ook in het dubbelspel met Henk Dolfing kon het verschil net niet gemaakt worden.

De jeugdteams van Tios’66 deden betere zaken. Het 2de team moest in en tegen Coevorden. Denise Dolfing wist al haar enkel partijen te winnen broer Reinout wist er 1 te winnen maar broer en zus bleken een gouden duo tijdens de dubbel partij. Giliam Hazeleger wist ook 1 enkel partij te winnen waardoor de eindstand in Coevorden op 4-6 voor de bezoekers uit Balinge werd.

Tios’ 66 1 moest in en tegen Assen.  De middelste zoon van de tafeltennisfamilie Dolfing, Janiek, wist 2 enkel partijen te winnen. Melissa de Koning won er 1. Janine Grootjans wist al haar enkel partijen winnend af te sluiten. De dubbel partij van Janine en Melissa werd helaas in een spannende 5 setter verloren hierdoor stond er 4-6 voor de bezoekers uit Balinge op het scorebord.

Zaterdag as spelen deze 3 teams in de tafeltennisarena van Midden-Drenthe vanaf 15:00 uur speelt het eerste jeugdteam tegen Argus uit Harkstede, het tweede jeugdteam tegen Actief uit Eelde waarna om 17:30 uur het eerste senioren team tegen DTTC’78 uit Appingedam mag aantreden. De zaal is vanaf 14:45 uur geopend en de toegang is gratis.