dinsdag 9 december 2014

Tafeltennisnieuws in de Broeker!!

De jeugd van Tios doet goed zijn best om er alles
uit te slepen, het 1e team hoopt op klasse behoud en het 2e team maakt nog een hele kleine kans op
promotie maar eindigt zeker in de bovenmoot . Er zijn nog 2 wedstrijden te spelen en het 1e team
bestaande uit Jeanine Grootjans, Janiek Dolfing, Mellisa de Koning en Ferona de Koning wat uitkomt in de 2e klasse doet goed zijn best, inmiddels staan ze op de 5e plek.

Afgelopen zaterdag heeft het 1e team helaas wel verloren met 2-8 van TTV Appelscha. Na een aantal zwaarbevochten wedstrijden wisten Janiek en Melissa elk nog 1 wedstrijd te winnen om zo toch nog 2 punten te bemachtigen, helaas wist Ferona nipt geen punt te behalen. Tios wenst ze nog heel veel succes om in de bovenste helft van de poule te eindigen! Kortom nog even de juiste spin en swing erin. Het 2e team bestaande uit Denise Dolfing,

Maarten Agema, Reinout Dolfing, Gilliam Hazeleger en Renee Woering hebben er deze competitie
erg veel zin in. Ze staan inmiddels dan ook op een welverdiende 3e plaats met nog 9 punten achterstand van de 1e positie. De laatste wedstrijd tegen Actief 3 is helaas wel verloren met 3-7 waardoor competitie winst er niet helemaal meer in zit, maar met een beetje geluk en kracht is alles nog mogelijk.

Ook hier wenst Tios uiteraard het 2e team nog heel veel succes toe! Naast de competitie weet Tios nog mooi nieuws te melden want ons talent Jeanine Grootjans speelt zaterdag 6 december de kwartfinale van de Jeugd meerkamp in Almere hier maakt ze een reƫle kans om door te breken naar de halve finale. Tios wenst Jeanie ook veel succes toe en hoopt op mooie resultaten.

Tios 66 is nog steeds druk bezig in het seizoen. Team 1, Henk, Janneke, Robert en Peter doen hard hun best en het resultaat is dan ook 3e met 5 wedstrijden en 29 punten. Ze staan hierdoor ook net achter de
nummer 2. Dit team boekt dan ook goede resultaten in de 2e divisie van afdeling Noord.

Tios 2 heeft het moeilijk in de 2e klas. Peter, Kees, Arnold en Erik doen hard hun best maar staan met 6 gespeelde wedstrijden laaste met 17 punten. Het seizoen is nog niet afgelopen dus er is nog genoeg
kans!

Tios 3 staat ook op de 3e plek met 5 gespeelde wedstrijden en 29 punten. De kans op de 1e plek is er
niet maar wel 2e plek is goed mogelijk! Ze doen hard hun best ook hier boekt iedereen goede resulten
in de percentages. Ga zo door.

Tios 4 staat ook op de 3e plek met 6 gespeelde wedstrijden en 30 punten. Deze heren doen goed hun
best en dat is ook te zien. Het seizoen is nog niet afgelopen en de kans om 1e te worden is er nog. Dus heren, zet je beste beentje voor en ga ervoor!

Tios 5 heeft het moeilijk en staat 5e in de competitie met 5 gespeelde wedstrijden en 27 punten.
Laatste worden ze niet maar de eindstand ligt dicht bij op de nummer 3 en 4. Ook hier moeten er nog een paar wedstrijden gespeeld worden. Doe je best en maak er wat van!

De Tios App is beschikbaar!
Download 'Socie' voor android en apple!! Even Tios zoeken en klaar!!
Zowel voor telefoon als tablet (tablet werkt met telefoon app)
Voor nieuws berichten, foto albums, agenda en club info.

www.tios66.nl
Broeker Online