dinsdag 27 januari 2015

Drentse Kampioenschappen 2015

Goede prestaties van de tafeltennis jeugd van TTV Tios’66 op de Drentse kampioenschappen
Tijdens  de afgelopen Drentse kampioenschappen tafeltennis in Assen hebben de jeugdleden van Tios’66 goede prestaties geleverd. Nadat eerst de dubbels gespeeld werden, waar zowel Brenna Hazeleger van Tios’66 met dubbel partner Gianluca Lorincz van Tvv Assen als Janine Grootjans met dubbelpartner Fleur Hoogeveen van TTC Emmen een 2de plaats behaalden stonden de enkel spelen op het programma.
Organisatie had dit jaar voor een andere opzet gekozen door de kinderen met een A of B licentie tegen elkaar te laten spelen en de kinderen zonder licentie tegen elkaar te laten spelen.
Er waren erg mooie wedstrijden te zien waarin erg goed werd getafeltennist.  Bij de meisjes Welpen zonder licentie werd het jongste lid van Tios’66 Brenna Hazeleger Drents kampioen bij de meisjes pupillen zonder licentie werd Renee Woering knap derde en Denise Dolfing 2de. Ook bij jongens pupillen zonder licentie waren er podium plekken voor de leden van Tios’66 Giliam Hazeleger werd knap 3de en Reinout Dolfing werd knap 2de. Bij de meisjes pupillen met licentie werd Janine Grootjans overtuigend Drents Kampioen. Half februari is de beurt aan de senioren om hun krachten te meten met de provinciegenoten.