dinsdag 29 december 2015

Janine Grootjans wint het B ranglijst toernooi in Assen

Zaterdag 19 december j.l. vond het tafeltennis B-ranglijst toernooi plaats in Assen.
Janine Grootjans uit Westerbork deed hier ook aan mee. Janine stond op de laatst uitgebrachte ranglijst op de 1ste plaats van deze ranglijst. Ze was dan ook als eerste geplaatst in haar poule. Na 3 wedstrijden gewonnen te hebben en als eerste te zijn geƫindigd in haar poule kon ze zich direct op maken voor de halve finale. Hier moest ze het opnemen tegen Mengjie Grijpink van ttv The Victory uit Weesp.

Na een flitsende start waarin de eerste 2 games overtuigend werden gewonnen door Janine werd ze wat overmoedig en moest ze de derde set aan Mengjie laten. Na goed gecoacht te worden door haar TTC Emmen clubgenoten Harrie Hoogeveen en Pim van Schaik werd de vierde set gewonnen met 11-3 door Janine. Deze overwinning was goed voor een finaleplaats.

In de finale moest Janine aantreden tegen Evi ten Have van ttv Hercules uit Terborg. Met ontzettend goed tafeltennis werd er op vrij eenvoudige wijze van Evi gewonnen 11-4; 11-3 en 11-6 wat betekende dat Janine de gehele dag slechts 2 x een set had verloren.

Nu kan ze zich samen met haar trainingsgenoten van ttv Tios’66 uit Balinge op gaan maken voor een mooi tafeltennis jaar 2016.

Om Janine in actie te zien bent U vanaf 8 januari elke vrijdagavond van harte welkom aan de schiphorsten in Balinge waar Janine dan haar trainingen krijgt in ’t Broekhoes.